Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Megszűnik a hétvégi és munkaidőn kívüli szülészeti ellátás Mosonmagyaróváron

Dr. Rumi Márk orvosigazgató tájékoztatása szerint a döntés a mai nappal lépett életbe.

...svg content...Mosonmagyaróvár, 2015. január 22. A Mosonmagyaróvári Karolina Kórház-Rendelõintézet épülete, ahol felavatták a felújított rehabilitációs osztályt és az új sürgõsségi betegellátót 2015. január 22-én. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint a kórház honlapján írták, az ellátási struktúra változásai érintik többek között a a sebészeti, baleseti sebészeti, nőgyógyászati műtéteket és a szülészetet is.

„A hét minden napján 0-24 órában biztosítjuk a sürgősségi (belgyógyászati, sebészeti, baleseti sebészeti) járóbeteg, a belgyógyászati aktív és krónikus fekvőbeteg osztályos, valamint a mozgásszervi rehabilitációs ellátást.”

„Hétfő reggel 8:00 órától péntek délután 16:00 óráig a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályra, valamint a Csecsemő és Gyermekosztályra érkezőket folyamatosan, nappali és ügyeleti munkarend szerint fogadjuk, ebben az időszakban a szülések biztosítottak.” 

„Hétfőtől péntekig munkaidőben a sebészeti, baleseti sebészeti, nőgyógyászati műtétekre előjegyzett betegeinket, valamint a sürgősséggel érkezőket osztályos és egynapos sebészet keretében is ellátjuk.” 

„A Rendelőintézetben a szakrendelők működése továbbra is folyamatos. Minden egyéb szükséges szakmai hátteret a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház, mint vármegyei irányító kórház biztosítja” – írják.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.