Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Harry Potter-rajongók, figyelem: kihagyhatatlan nyereményjáték a Vodafone-tól

Arra kérik a netezőket, hogy írják meg kommentben, vajon kinek köszönhetjük a világhírű sikerkönyveket, amelyek a filmek alapjául szolgálnak.

...svg content...Fotó: Unsplash
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Vodafone hivatalos Facebook oldalán megjelent bejegyzésből kiderül, hogy egy izgalmas nyereményjátékkal készültek a Harry Potter-rajongóknak, amit valóban kár lenne kihagyni, hiszen egy igazán egyszerű feladatról van szó.

Arra kérik a netezőket, hogy írják meg kommentben, vajon kinek köszönhetjük a világhírű sikerkönyveket, amelyek a Harry Potter filmek alapjául szolgálnak, s ehhez három válaszlehetőséget kínáltak fel. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A helyesen válaszolók között 1 db PlayStation 5 digitális, díjmentes kuponkódot sorsolnak ki a Hogwarts Legacy játék letöltéséhez, s a nyereményjáték 2023. március 4-én éjfélig tart, a sorsolás pedig 2023. március 6-án 10 órakor lesz.

„Éld át még közelebbről az élményt, és válj te is ifjú roxforti varázslóvá vagy boszorkánnyá!”

– emelték ki.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.