Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,37 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
453,36 Ft
Bitcoin
62,837 $

Lendvai Miklós édesapja nem tudja, mi vezetett fia tragédiájához

A korábbi légiós és 23-szoros magyar válogatott öt gyermeket nevelt párjával.

Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Lendvai Miklós múlt héten, 47 éves korában hunyt el, mint kiderült, önkezével vetett véget életének. Édesapja a tragédiát követően a Sportalnak elmondta, hogy mi történt a végzetes napon.

„Aznap a munkatársai hoztak nekünk bútorokat, lepakolták őket, mi pedig kérdeztük, hol van Miki. Azt mondták, nem tudják, nem vette föl a telefont, az autója pedig otthon van. Ezért elmentek a lakására, aztán kicsivel később a feleségemmel mi is, mert éreztem, mennünk kell, meg kell néznünk, mi van vele.”

„Végül a kollégái találtak rá. Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább…nem tudom megmondani, hogy miért. A munkatársaival is beszéltem, de ők sem vettek észre rajta semmi különöset, szokatlant. Minden áldott nap, ha ment dolgozni, erre jött, beugrott, és kérdezte, anya, főzünk egy kávét?” – emlékezett vissza idősebb Lendvai Miklós.

Hozzátette, bár nagyon nehéz az egész családnak, ők ugyanúgy megmaradnak nagyszülőknek. Lendvai Miklós édesapját meghatotta a szurkolók megemlékezése, akik a legutóbbi bajnoki előtt vonultak fel fia emlékére:

„Leírhatatlan érzés volt, amikor a hétvégén több száz zalaegerszegi szurkoló skandálta: Lendvai Miki! Szóltak, hogy fel fognak vonulni a meccs előtt, úgyhogy ott voltunk mi is a stadionnál. Rengetegen jöttek oda hozzám, a feleségemhez és a lányomhoz, és ugyanúgy sírtak, mint mi.”

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.