Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,50 Ft
Euró
390,70 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
57,557 $

L.L. Junior nagyon élvezi az életet a világ másik felén (fotók)

Új fotókat osztott meg az ismert rapper, énekes és dalszövegíró, aki úgy döntött, egy időre a karibi térségben éli tovább az életét.

Fotó: Instagram/L.L. Junior
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Junior karrierje csapatban és szólóban is töretlen volt, mindig meg tudta találni a helyét a zenei világban. Ezzel együtt felvette a modern világ ritmusát, és igyekezett olyan dalokat alkotni, amiknek mélyebb a mondanivalójuk,.

Manapság egészen mások a trendek, mint amikor L.L. Junior kezdte a pályafutását. Össze sem lehet hasonlítani a zenei stílusokat, melyek merőben megváltoztak az évtizedek alatt, de ilyen a világunk. Soron kívül Milliárdos fejlesztéseket hajthat végre az Országos Kórházi Főigazgatóság

Amikor ennyire felgyorsult a világunk, muszáj alkalmazkodnunk, méghozzá a lehető leggyorsabban. Junior mindig is érdeklődött a lehetőségek iránt, és nemrég úgy döntött, hogy új üzletbe fog a karibi térségben.

Nem örökre utazott ki, már csak a gyermekei miatt sem, ugyanakkor nem is hetekre. Az időjárásra biztosan nem panaszkodhat, rendkívül jó idő fogadja napi szinten a sztárt, aki természetesen a pihenésre is koncentrál.

Az alább látható fotók láttán is sokan irigykedhetnek rá, háttérben a pálmafákkal, a fehér színű homokkal. Az ember nem is kívánhatna ennél többet, amikor nyaralni megy, egyszerűen több mint tökéletes.