Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,87 Ft
Euró
385,06 Ft
Font
448,11 Ft
Bitcoin
61,694 $

Egy 23 éves nő azzal vádolja a PSG világsztárját, hogy megerőszakolta

A francia ügyészek nemi erőszak vádja miatt indítottak nyomozást a PSG világsztárja, Achraf Hakimi ellen.

Fotó: EPA/YOAN VALAT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt években több hasonló ügy is nagy nyilvánosságot kapott, legutóbb Hakimi ellen indítottak nyomozást nemi erőszak vádjával. Erről egy igazságügyi tisztviselő tett bejelentést a nyomozás megindítását követően.

A vizsgálat Franciaországban zajlik Párizs egyik külvárosában, Nanterreben. Egy igazságügyi forrás az ESPN kérdésére elárulta, egy 23 éves nő a hétvégén azzal fordult a rendőrséghez, hogy a 24 éves Hakimi megerőszakolta. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

A nő nem akart feljelentést tenni, de az ügyészség mégis úgy döntött, hogy vizsgálatot indít. A PSG-től egyelőre nem reagáltak az ügy kapcsán, és a PSG sztárja sem tette ezt meg a nyilvánosság előtt.

A Spanyolországban született hátvéd a legutóbbi világbajnokságon történelmet írt Marokkóban, míg legutóbb nem léphetett pályára a Marseille ellen, mivel combproblémákkal küszködik.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.