Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Eltűnt Holló János a IV. kerületből, nagy erőkkel keresik a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri Holló János eltűnésének ügyében, aki orvosi segítségre szorulhat.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség tájékoztatása szerint az 51 éves férfit nagy erőkkel keresik az újpesti rendőrök. Holló János február 27-én 4 óra 30 perc és 13 között a IV. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta nem találják.

Előfordulhat, hogy orvosi segítségre szorul a férfi, aki körülbelül 183 centiméter magas, sportos alkatú, rövid hajú, ősz, szemeinek színe kék. Testszerte több tetoválás is van, mint azt alább láthatjuk a fotón. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Eltűnésekor derékig érő, sötétkék kabátot, UV zöld varrású, sötétkék melegítőnadrágot, valamint fekete sportcipőt viselhetett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Holló János tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon – írja a police.hu.

FRISSÍTÉS: időközben azt az információt kaptuk, hogy az eltűnés ügyében keresett férfi előkerült.

Fotó policehu

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.