Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Bombasztikus formában Sarka Kata: az egyik legszebb hírességünk

Senki számára nem lehet kérdés, hogy Sarka Kata az egyik legszebb hírességünk, aki nagyon büszke lehet a formájára és a szépségére.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Senki számára nem lehet kérdés, hogy Sarka Kata az egyik legszebb hírességünk, aki nagyon büszke lehet a formájára és a szépségére.

A magyar sztárvilágban Sarka Kata az egyik legkiemelkedőbb személy. Egy igazi nő, aki nagyon figyel magára, és minden pillanatban fitt. Idén szeptember végén lesz 34 esztendős, de ez az ő esetében csak egy szám, nem több. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A nők különösen hajlamosak sokat foglalkozni a korukkal, pedig sok esetben a tükör sokkal többet mond, és az, amit legbelül érzünk. Megannyi példa van arra, amikor valaki 50 év felett is annyira vonzó, mint 10-20 évvel ezelőtt.

Katának sem lesz miért aggódnia, mert egyrészt remek géneket kapott, másrészt folyamatosan, napi szinten tesz azért, hogy ennyire kiemelkedjen a tömegből. A közösségi médiában gyakran oszt meg magáról képeket, többek között edzés előtt/közben/után.

RONALDO SZERELME NEM KICSIT SZEXI…

Igazi hírnévre modellként tett szert, ami nem csoda, hiszen már több mint 10 évvel ezelőtt is sokan kapták fel a fejüket, amikor meglátták. A közösségi média elterjedésével pedig még inkább töretlen a karrierje.

A híres üzletasszony egy több mint igényes nő, és a bőrére is odafigyel. Ezúttal egy igen laza, könnyed szettet választott, ami nagyon jól áll neki, kihangsúlyozván a dekoltázsát és a formás lábait. A kedves mosoly csak hab a tortán.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/nemazalany-meg-egy-benzinkuton-is-ultraszexi-tud-lenni/