Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Paris Hilton megmutatta a kisbabáját (fotók)

Sokan vártak erre a bizonyos pillanatra, amikor is Paris Hilton megmutatja a kisbabáját, aki béranyától született.

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Paris Hilton egy ideje várt és vágyott arra, hogy édesanyává váljon, ami csodálatos dolog. Át szerette volna élni ezeket a pillanatokat, és megtapasztalni, milyen édesanyának lenni, illetve az azzal járó kihívásokat.

Nem mindenki életében adatik meg mindez, máskor pedig, ha igen, nem természetes úton. Nos, Hilton az utóbbi anyák közé sorolható, mert végül béranya hozta világra az első gyermekét, akinek nagyon örült a család. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

A rajongók is tudhatták, nem Paris hordta ki a gyermeket, mivel semmilyen jel nem utalt arra, hogy babát várna. Nem volt nagy a pocakja, és bejelentést sem tett, így sejtették az emberek, hogy béranyától van a baba

Ettől függetlenül a gyermek ugyanúgy meg fog kapni mindent, és Hilton édesanyaként élheti tovább az életet. A tökéletes formának örvendő világsztár már élvezi az anyaságot, és most megosztotta azokat a fotókat, amikre mindenki várt.

A baba még rendkívül pici, a büszke édesanya és apuka pedig igazán boldog. Nem sokkal a bejegyzés posztolása után özönleni kezdtek a gratulációk, várhatóan az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb posztja lesz.

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.