Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

ATV: bejelentést tesz Gulyás Gergely szombaton

Kocsis Máté a balatonfüredi frakcióülésről tartott sajtóesemény végén jelentette be, hogy Gulyás Gergely további tájékoztatással készül szombaton.

Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. február 9-én. MTI/Illyés Tibor
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Az ATV arról számolt be, hogy Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, nagyon kicsi az esélye annak, hogy végül nem szavazzák meg a parlamentben a svéd és a finn NATO-csatlakozást.

Orbán Viktor miniszterelnök is támogatja a finn és a svéd csatlakozást a NATO-hoz. Emellett szintén az ATV kérdésére közölte Kocsis, nincs olyan javaslat, miszerint az állam átvenné a közvilágítást, még csak szándék sincsen erre, mivel ez az önkormányzatok feladata. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Az ATV a cikkében arról ír, hogy Kocsis Máté a sajtótájékoztató végén megerősítette, szombaton Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ad további tájékoztatást. „Ezzel valószínűleg egy rendkívüli Kormányinfóra utalt.” – írja az ATV. A pontos időpont egyelőre nem ismert, így lehet délelőtt, vagy kora délután is.

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.