Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,086 $

Az Arsenal vitte volna Raphinhát, nagyon komoly összeget utasított vissza a Barcelona

A brazil játékos távozhatott volna a katalánoktól, a Barcelona azonban nem volt hajlandó eladni.

...svg content...MTI/EPA/Toni Albir
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár Raphinha szerződése 2027-ig szól, spanyol sajtóinformációk szerint a kontraktus tartalmazott egy kitételt, miszerint a téli átigazolási szezonban elhagyhatta volna a Barcelonát.

Utólag persze már tudni, hogy ez nem történt meg, ugyanakkor néhány héttel ezelőtt ez még nem volt olyan biztos, lévén az Arsenal egész komoly ajánlatot tett le az asztalra a 26 éves szélsőért – írja a Fichajes. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Az Ágyúsok a hírek szerint csaknem 70 millió eurót ajánlottak érte, ami 10 millióval több, mint amit egy évvel korábban fizetett érte a Barcelona a Leeds United számára. A katalánok azonban nemet mondtak a lehetőségre.

Raphinha bár nem mutat csúcsformát, hiszen 32 mérkőzésen mindössze hétszer volt eredményes és kilenc asszisztot osztott ki, fontos pillanatokban lehet rá számítani, Dembélé sérülésével pedig minden eddiginél komolyabb szerep hárul rá.

Egyáltalán nem meglepő tehát, hogy a katalánok nem voltak hajlandók megválni tőle, és több mint valószínű, hogy a következő időszakban Raphinha teljesítménye döntő lesz a Barcelona számára.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Szentkirályi a Magyar-Vitézy-Karácsony tervéről: „Lepaktáltak, mert hatalomért és pénzért bármire képesek”

Szentkirályi Alexandra is reagált a 444 cikkére, ami szerint Magyar Péter Vitézy Dávidot ültetné be Karácsony Gergely vezetésének egyik legfontosabb székébe, méghozzá főpolgármester-helyettesként, amit korábban szinte kizárt a főpolgármester a választások miatt.