Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Selena Gomez ultra-szexi mellerős fotója, amit egyszer már törölt

Valószínűleg nincsenek kevesen azok akik a másodperc tört része alatt zavarba jöttek a fotó láttán, amin igencsak szexin mutat az énekesnő, aki színésznőként is kiváló.

...svg content...Fotó: Selena Gomez amerikai színésznő a The Dead Don't Die című versenyfilm alkotóinak fotózásán a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. május 15-én. MTI/EPA/pool/Sebastien Nogier
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Selena Gomez egy nagyon is szerethető karakter és személyiség, aki nagyon fiatalon vált sztárrá. Ugyan még mindig csak 30 esztendős, már több mint 20 éve van a pályán, így könnyen kiszámolható, hogy gyerekként ismerte meg a világ.

A gyerekből szép lassan tini lett, majd kész nő, akiért odavannak a férfiak. Mai napig rengeteget ír róla a bulvársajtó, előszeretettel foglalkoznak az életével, és azzal, amit csinál, többek között a megjelenése miatt is. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Hihetetlenül gyorsan szalad az idő, mert július végén Selena is belép a 31 évesek táborába. Félreértés ne essék, még mindig nagyon fiatal, csak furcsa, hogy ennyire villámgyorsan elszaladt az idő.

A Hollywoodban is karriert csinált világsztár Texasban látta meg a napvilágot, és büszkék rá. Producerként is dolgozik, és amikor kedve van hozzá, jelentkezik a rajongóinak pár extrább tartalommal.

Messze nem ő a legaktívabb a közösségi médiában, ugyanakkor a világ egyik legnagyobb közössége az övé. Döbbenetes, hogy milyen számokat tudhat magáénak, csak az Instagramon 381 millióan követik.

Ha ilyen tempóban halad előre, a 400 millió is meg lehet neki idén, és a legutóbbi fotójával sokat dobott ezen, mert lassan már 10 millió like érkezett rá. A posztjában azt írta, egyszer már törölte ezt a fotót, mert azt gondolta, talán túl sok.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.