Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,60 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,295 $

Új-zélandi turistát gyilkoltak meg a Fülöp-szigeteken, még keresik az elkövetőket

A 34 éves új-zélandi férfi és barátnője nemrég érkeztek Makati városába, s épp egy mosoda felé tartottak, amikor két motoros jelent meg.

Fotó: Unsplash
Ázsia

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi rendőrség közölte, hogy szerdán hajtóvadászatot indítottak két motoros férfi után, akik vasárnap éjjel megtámadtak és kiraboltak két turistát a Fülöp-szigeteken, dulakodás közben pedig egyiküket meggyilkolták.

A 34 éves új-zélandi férfi, Nicholas Peter Stacey és barátnője, Pamela Gaye Villanoza nemrég érkeztek Makati városába, s épp egy mosoda irányába sétáltak, amikor két motoros jelent meg, majd fegyvert fogtak rájuk. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Stacey és az egyik támadó verekedni kezdett, ekkor a férfit mellkason lőtték, menekülés közben pedig az elkövető társa, aki fekete pólót és piros sortnadrágot viselt, Villanoza mobiltelefonját és pénztárcáját is ellopta.

A nyomozók abban bíznak, hogy a rendelkezésre álló információk alapján meg tudják találni a tetteseket, Jonnel Estomo rendér vezérőrnagy pedig őszinte részvétét fejezte ki az áldozat családja felé – számolt be a CNA.

Majd hozzátette, az incidens számos külföldi turistát arra sarkallhat, hogy távol maradjon, egyúttal arra is ráébresztette őket, hogy további intézkedésekre van szükség, ezért gyakrabban fognak járőrözni a környéken, bízva benne, hogy így nem lesz több hasonló eset.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.