Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,965 $

Hódi Pamela vallomása: a Mazsival közös médiaszerepléseik is sokszor kicsináltak

Hódi Pamela számára nem volt könnyű az az időszak, amikor Berki Krisztián és Berki Mazsi napi szinten szerepeltek a bulvármédiában, mivel az ő neve is gyakran előkerült.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hódi Pamela egy nagyon boldog és kiegyensúlyozott nő, két gyermek édesanyja, és feleség. Sokat dolgozott azért, hogy felépítse a karrierjét, ám azokra az időkre is jól emlékszik, amikor sokat kellett sírnia.

„2017 szeptemberében költöztem el Natival albérletbe, ott csöppentem bele a nagybetűs Életbe. Nem olt sok pénzem, ráadásul azt sem tudtam, hogyan kell szerződést kötni, avagy kiállítani egy számlát.” – mesélte a Hot! Magazinnak Pamela az interjújában. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Később egyre sikeresebbé vált, sorban jöttek a felkérések, miközben eldöntötte, nem nyilatkozik folyton. Azt is elismerte, hogy sokat sírt, őrlődött magában odahaza, ugyanakkor rengeteget is erősödött a tapasztalatok által.

„Soha nem a közvélemény vagy a követőim bántottak. Krisztiánnal ment a harc, másfél évig tartott a pereskedés.” – idézte a Blikk, miközben Mazsi is szóba került, akire azóta ismét rátalálhatott a nagy szerelem.

„Utána a Mazsival közös médiaszerepléseik is sokszor kicsináltak a négy fal között, mivel többször átlépték azokat a határokat, amiket egy édesanya elvisel. A nyilvánosság előtt tűrtem, hogy védjem a gyermekemet.”