Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Káprázatos teste van Dua Lipának (fotók)

Dua Lipának nemigazán kell amiatt aggódnia, milyen lesz a nyári formája, mert az minden pillanatban megvan neki.

Fotó: Dua Lipa angol énekes-dalszerző a Future Nostalgia című világ körüli turnéjának kolumbiai állomásán, a bogotái Salitre Magico Parkban adott koncertjén 2022. szeptember 18-án. MTI/EPA/EFE/Carlos Ortega
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dua Lipa még mindig csak 27 esztendős, és már most igen komoly karriert tudhat maga mögött. Profi pályafutása 2014-ben vette kezdetét, tehát összességében még 10 éve sincs a pályán.

Ettől függetlenül rengeteg koncertet adott, és láthattuk, hogy mekkora show-ra képes, mert amit a Szigeten nyújtott tavaly, az fenomenális volt. Azok is élvezhették a produkciót, akik alapesetben nem hallgatják az énekesnő dalait. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Lipa egy végtelenül különleges személyiség, aki mindig magát adja, és egy olyan egyedi stílussal rendelkezik, amit nem lehet utánozni. Rendkívül különleges energiákat mozgat meg a színpadon és akkor is, ha épp fotózáson jár.

Modellként is élhetné az életét, mert minden apró tulajdonság megvan benne ahhoz, hogy rendkívüli fotók készüljenek róla. Ő azonban a zenének él, és nemcsak előadói formában, hiszen dalszóvégíró is.

Sokan pedig a formájától dobnak hátast, ami ugyancsak nagyon erős és beszédes. Az alább látható fotók is az egyedi karakteréről szólnak, miközben megvillannak a rendkívül szexi vonalai ebben az extra ruhában.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.