Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Kilencszer hajtott át a piroson egy rendőrök elől menekülő ámokfutó Szombathelyen

Jogsija sem volt, több bűncselekmény miatt kell felelnie egy 33 éves férfinek.

Fotó: Police Hungary YouTube
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

A Szombathelyi Rendőrkapitányság „több rendbeli közúti veszélyeztetés bűntett, valamint járművezetés eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt” indított eljárást az ámokfutó ellen.

A jogosítvány nélkül volán mögé ülő sofőr épp egy civil rendőrautó mellett száguldott át a piroson, az üldözés következtében pedig még nyolcszor ismételte meg mindezt – írja a police.hu. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Vaj volt a sofőr füle mögött

Több járművet is veszélyeztetett a nagy sebességgel menekülő autós, aki számos zebrán is anélkül hajtott át, hogy a tempót akár minimálisan is csökkentette volna. Az elkövető természetesen a záróvonalakat sem vette figyelembe.

Ugyan sikerült meglógnia a 33 éves elkövetőnek a rendőrök elől, azonban rövid időn belül azonosították és elfogták. Kiderült, nem véletlenül igyekezett kereket oldani a hatóság emberei elől.

A férfi ugyanis nem elég, hogy házi őrizetben volt, több rendőrkapitányság is folytatott ellene büntetőeljárást közlekedési és egyéb más bűncselekmény elkövetése miatt. Az esetről készült videó ide kattintva nézhető meg.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.