Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
452,43 Ft
Bitcoin
63,790 $

Opitz Barbi egy eddig nem látott szexi szettben hívta fel magára a figyelmet

Az elmúlt napokban sorra osztja meg magáról a fiatal énekesnő a szexi fotókat, most is magasra tette a lécet.

Fotó: Instagram/ Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nemigazán panaszkodhatnak azok a rajongók, akik imádják a zenét, mert nagyon sokrétű a hazai zeneipar. Sok különböző stílust ismerhetünk, és rengeteg sztár, híresség aktív, nemcsak a színpadon, hanem a közösségi médiában.

Az idősebb korosztály is felismerte ennek az erejét, és köztük is találhatunk nagyon aktív sztárokat. Manapság nehéz érvényesülni a közösségi média nélkül, mert önmagában az ismertség nem mindig jelent sokat. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Fontos jelen lenni valamilyen formában ezeken a platformokon, ami a fiatalok számára teljesen természetes. Opitz Barbi is ebben a világban nőtt fel, és mivel még mindig nagyon fiatal, a rajongótábora is az.

Nagyon sok fiatal rajong érte, akik közül többen rendszeresen randit kérnek tőle. Ezekre az üzenetekre nemigazán reagál, de most újra nagyon aktív, és igazán forró fotókat is láthattunk róla az oldalán.

A formás és vonzó énekesnő ezúttal egy fekete színű összeállításban köszönt be, és nem maradt el a reakció. Csak úgy repkedtek a like-ok, a dicséretek, a bókok, és valószínűleg a randevúkérések sem maradhatnak el.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.

400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A kínai elnök kétnapos budapesti programja során Orbán Viktor miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel fog tárgyalni, miközben már most hatalmas biztonsági előkészületek zajlanak a küldöttség fogadására.