Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Barcelona utcáin bukkant fel Messi

Lionel Messi természetesen nem egyedül sétálgatott odakint, ahol legendává vált, és istenként tisztelik.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMMED BADRA
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi egy ideje Párizsban éli az életét, nagyon boldog a családjával a francia fővárosban, de az igazi otthona Barcelona marad. Ez az a város, ahol felnőtt, felnőtté vált, és a legnagyobb sikereit elérte.

Nehéz szívvel hagyta el a család a katalán várost, és a könnyek sem maradhattak el. A döntést azonban meg kellett hozni, ugyanakkor nem kizárt, hogy egy nap visszatér az argentin legenda, ha nem is játékosként. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Természetesen a nagy családi villa még mindig megvan, és később talán ugyanúgy fogják az életüket élni Barcelonában, mint azelőtt. Messit akár sportigazgatóként is el lehet képzelni, vagy edzőként, ha Xavi később távozna.

Számtalan opció lehetséges, és amikor teheti, visszatér Barcelonába. Ha fényes nappal sétálgatna az utcákon, valószínűleg egy perc nyugalma sem lenne, ám késő este más a helyzet, mint azt alább látni fogjátok.

Barátokkal közösen jelent meg Barcelonában, a helyiek még csak nem is sejthették, hogy rendkívül közel van hozzájuk a legenda. Többeknek elegendő lett volna kinézniük az ablakon, és máris láthatják Messit, illetve a rendkívül csinos és vonzó feleségét.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.