Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,64 Ft
Euró
388,68 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,842 $

Sáfrány Emese a levegőben még vonzóbb

Sáfrány Emese számára a sport minden szempontból meghatározó, és rendkívül látványos fotók készülnek róla a levegőben.

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sáfrány Emese Magyarország egyik legformásabb híressége, földön, vízen és levegőben is. Rendkívül szexin állnak rajta a különböző szettek, és látható módon minden apró részletre fontos hangsúlyt fektet.

Nem csoda, mert imádja a divatot, a kényelmes és trendi megjelenéseket, de közben önmaga marad. A sminkje is látványos, nem beszélve a frizurájáról, így az sem meglepő, hogy sokan bókolnak neki. Soron kívül Rendkívüli sajtótájékoztatón tesz bejelentést Nagy Márton az üzemanyagárakról

Napi szinten kaphat üzeneteket, és az Instagram oldalán is rengeteg hozzászólást találni, amik a fentebb írtakat erősítik meg. Emese vonzó karakterét sem kell különösebben magyarázni, de amikor odafent készülnek róla fotók, az egészen más.

Művészet, mely a test és az érzések játékát mutatja be, miközben mindezt gyakorlatilag a végtelenségig tudjuk fokozni. Ezek a látványos fotók pedig abszolúte hitelesen mutatják be, miről szól ez a fajta mozgáskultúra, maga a légtorna.

„A Légtorna – Légtánc művészeti sport, egy olyan mozgásforma, amely a légies mozdulatokat ötvözi az erővel és a hajlékonysággal. Ez a sport garantáltan kikapcsol, feltölt, miközben átmozgatja a tested minden egyes részét.”

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.