Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,54 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
66,224 $

Fotókon Nádai Anikóék nagy kirándulása

Nádai Anikóék is igyekeznek élni a jobb időjárás adta lehetőségekkel, és legutóbb kirándulni mentek a családdal.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nádai Anikó nagyon aktív és boldog életet él, láthattuk, hogy Valentin-nap alkalmából is egy csodálatos helyen pihentek. Az RTL sztárműsorvezetője kimagasló formában van, de még ennél is jobb szeretne lenni.

Emiatt határozta el, hogy 2023-ban olyan formába lendül, amire ezelőtt nem volt példa. Erre a hírre sokan felkapták a fejüket, hiszen Anikó eddig is nagyon erős vonalakkal rendelkezett, de úgy érzi, szeretne még többet kihozni magából. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Ezzel nemcsak saját magát, hanem sok követőjét is motiválja, hiszen az egészséges, sportos élet sokat adhat hozzá a mentális, illetve a fizikális egészségünkhöz. Ezzel együtt a lelkünkre is jó hatással van.

Anikó valóban boldog, hiszen két egészséges gyermeket nevel, a párja mindenben segít neki, szép házban élnek, sikeresek a munkájukban. Ennél sokkal többet már nem is kívánhatna az ember.

Legutóbb kirándulni volt a család, és láthatóan mindenki remekül érezte magát. Erről osztott meg pár fotót Anikó az Instagram oldalán, ami erősen közelít a 400 ezer követőhöz, ami egy igazán erős szám.