Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,232 $

Emiatt nem vesznek részt a kormánypártok a rendkívüli ülésen

Egyértelmű választ kaptak a baloldali pártok, és megtudhattuk, hogy a parlament a következő rendes ülésének napirendjén tárgyal az akkumulátorgyárak ügyében.

Fotó: Unsplash/Gabriel Miklós
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A kormánypártok képviselői nem vesznek részt az Országgyűlés hétfői rendkívüli ülésén, amelyet ellenzéki kezdeményezésre hívtak össze az akkumulátorgyárak ügyében – közölte a Fidesz-frakció hétfőn.

Az MTI-nek elküldött közleményben azt írták: az akkumulátorgyárakkal kapcsolatos vitát a parlament a következő rendes ülésének napirendjére tűzi, ezzel indokolatlanná vált a hétfői ülésnap, azon a kormánypártok képviselői nem vesznek részt. Soron kívül 130 km/óránál kapott durrdefektet Curtisék egyik csapatbusza

Hangsúlyozták: a kormánypártok továbbra is elvárják, hogy valamennyi beruházás a legszigorúbb környezetvédelmi és biztonsági normák maradéktalan betartásával valósuljon meg.

(MTI)

Kunhalmi Ágnes Magyar Péterről: ott bővíthette volna az ellenzéki tábort, ahol nem indul

Az MSZP társelnöke szerint Magyar Péter pont vidéken, a megyei listákon szólíthatta volna meg a kiábrándult fideszeseket, a Tisza Párt mégsem indult el, Budapesten azonban igen, ahol az ellenzék már visszaszorította a Fideszt.