Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,721 $

Halálos betegségre hivatkozva 30 milliót csalt ki egykori párjától egy győri nő

Állítása szerint különböző gyógyszerekre és kezelésekre kellett a pénz, majd hozzátette, hogy az örökségéből fogja visszafizetni a pénzt.

...svg content...Fotó: Unsplash
Bűnügy
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Győri Járási Ügyészség jelentős kárt okozó, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a helyi nővel szemben, aki több mint 30 millió forintot csalt ki a vele érzelmi kapcsolatban lévő férfitól.

A 47 éves nő 2012-ben ismerkedett meg a sértettel, majd párkapcsolat alakult ki közöttük, a férfi pedig már ismeretségük kezdetén elárulta, hogy korábban daganatos betegsége volt, de szerencsésen meggyógyult. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Kapva az alkalmon, az elkövető azzal hozakodott elő, hogy ő is ilyen jellegű betegségben szenved, az utóbbi tíz évben pedig harminc és fél millió forintot kért kölcsön a sértettől, holott hat évvel ezelőtt már szakítottak, bár a baráti viszony megmaradt – írta az ugyeszseg.hu.

A nő szerint különböző gyógyszerekre és kezelésekre kellett a pénz, majd hozzátette, hogy az örökségéből, azaz a testvérével közös spanyolországi nyaralójának nyereségéből fogja az említett összeget visszafizetni, a férfi pedig időközben külföldre költözött, így telefonon keresztül értekeztek.

Később kiderült, hogy az elkövető teljesen egészséges, onkológiai kezelésben nem részesült, illetve sosem rendelkezett az általa állított anyagi forrásokkal, a bíróság pedig két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatja.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A Ferencváros váratlanul kikapott a Paks otthonában, méghozzá 3-1-re, ami különösen nem volt benne a pakliban.

Lewandowski mesterhármassal válaszolt a Real Madridnak a Barcelona meccsén

Lewandowski mesterhármast szerzett a Barcelona legutóbbi mérkőzésén, így ismét 3 ponttal vezetnek a Real Madrid előtt.