Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,91 Ft
Euró
388,63 Ft
Font
452,80 Ft
Bitcoin
63,702 $

Béres Anett megjelenése lenyűgözte a követőket

A ValóVilág egyik legismertebb szereplője akár modell is lehetne, remekül állnak rajta ezek a különlegesebb ruhák.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett nincs könnyű helyzetben, még mindig sokat bajlódik a súlyos sérülésével. Tudta jól, hogy nem lesz egyszerű a következő időszaka, de inkább hálás azért, hogy életben maradt és nem lett maradandó károsodása.

Benne volt a pakliban, hogy nem marad életben, vagy élete végéig mozgássérült lesz. Szerencsére egyik forgatókönyv sem következett be, ám a fájdalmai nem múltak el, és már nagyon várja, hogy kivegyék a csavarokat a gerincéből. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Anettet az egész ország ismeri, és ez már a balesete előtt is így volt, köszönhetően a ValóVilágnak. Még a „régi” ValóVilágban szerepelt, aminek ideje alatt komoly ismertségre tett szert.

Végül nem a médiában csinált karriert, de így is sokan követik, csak az Instagramon lassan 40 ezren lesznek, akik kíváncsiak a tartalmaira. Azok sem lehetnek kevesen, akik ugyan nem követik, de gyakran megnézik a tartalmait.

Mint azt alább is láthatjuk, nagyon erős formában van, és szexin állnak rajta a ruhák. Hamarosan pedig itt az igazán jó idő, és pár hónap múlva beköszönt a nyár, ami mindig elhozza magával az újdonság varázsát.

Letartóztattak egy amerikai katonát Oroszországban, lopással vádolják

Múlt csütörtökön, Vlagyivosztokban vették őrizetbe a 34 éves férfit.