Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Valaki feltörte egy NB1-es csapat hivatalos facebookját és Ronaldót éltette rajta

A kommentelők szerint gyerekes dolog, míg mások úgy vélik, jobban kellene figyelni.

Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Debreceni VSC közösségi oldalán néhány órával ezelőtt jelent meg a poszt: „most már az enyém”. Hamar kiderült, hogy nem véletlenül tették közzé a bejegyzést, valaki feltörte ugyanis az oldalt.

A klub röviddel ezután közleményben jelezte az incidenst: „Tisztelt DVSC-szurkolók! Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy feltörték a hivatalos Facebook-oldalunkat. Jelenleg csak korlátozott számban tudunk bejegyzéseket közzétenni a Facebookon az Instagram segítségével.” Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

„Igyekszünk minél hamarabb visszaállítani az oldalt. Köszönjük a megértést! A DVSC-t érintő hivatalos információkért keressék a klub Instagram-oldalát és a dvsc.hu-t. Hajrá, Loki!” – írták a honlapjukon.

Úgy tűnik, a trollkodónak jó kedve van, hiszen Ronaldót élteti a kommentekben, a felhasználók pedig válaszolgatnak neki. Egyesek gyerekesnek vélik tettét, míg mások a klub profizmusát kérdőjelezték meg.

A csapat mindeközben épp a pályán van, a Honvéddal játszik, a klub informatikusai pedig valószínűleg minden erejükkel azon vannak, hogy visszaszerezzék az irányítást a 66 ezer követővel rendelkező fiók felett.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.