Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,13 Ft
Font
452,57 Ft
Bitcoin
63,196 $

Jákob Zoltán magángéppel indult el Monacóba (videó)

Magángépet választott a különleges utazásra Jákob Zoltán, aki ezúttal nem egyedül, hanem barátokkal és a gyermekeivel indult útnak.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán, az új A Nagy Ő nem szívbajos, számára nem okoz problémát, ha egyedül kell utaznia, nyaralnia. Számos ilyen útja volt már, amiket nagyon élvezett, és valószínűleg lesznek is még a jövőben.

Igaz, ha rátalál a szerelem, akkor ez is változhat, mert akkor minden bizonnyal főként kettesben fognak utazgatni. Zoltán nemrég a világ másik felén élvezhette az életet, miután úgy döntött, körülnéz Ausztráliában. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Különleges ételeket próbált ki, remek programokon vett részt, és közben a humoros részek sem maradhattak ki. Igyekszik dokumentálni a legérdekesebb pillanatokat, amiket megoszt a közösségi oldalán.

A hazatérését követően pedig stílusosan két Ferrari társaságában üzent, amiket időről időre elővesz a parkolóból. A követői az ehhez hasonló tartalmaknak is nagyon örülnek, hiszen imádják a luxusautókat.

Legutóbb pedig Monaco felé vette az irányt, de nem egyedül, mert a barátai és a gyermekei is vele tartottak. Stílusosan magángéppel szálltak fel, majd landoltak Nizzában, onnan pedig a mesés Monte Carlo-ba hajtottak tovább.