Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Sáfrány Emese vallomása, amiről eddig nem beszélt

Sáfrány Emese számára fontos a fejlődés, miközben egyre több mindent árul el magáról, a gondolatairól, amik sokak számára érdekes lehetnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az élet a folyamatos fejlődésről szól, legalábbis erről kellene, de csak kevesen élnek a lehetőséggel, ha a tudatosságot vesszük alapul. A többség csak úszik az árral, és nemigazán fordít figyelmet a belső energiákra.

Sáfrány Emese más utat választott, és szereti megismerni önmagát, az érzéseit, miközben a fejlődése kihal a lelkére és a mentális egészségére. Ezek azok a szintek, melyeknek megugrásával egyszerűen többé válik az ember. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Nap mint nap arra törekedtem, hogy fejlődjek, hogy amit csinálok, abban jobb legyek. Mindig is az motivált, hogy megfeleljek az elvárásaimnak. Persze sokszor az is megfordul a fejemben, hogy; Megfelelni? Bizonyítani?” – írta a posztjában a kiváló formának örvendő Emese.

„Minek …. Ösztönösen belénk vannak ezek kódolva, hogy menjünk, hajtsuk magunk és csináljuk, de valójában csak meg kéne állnunk és körülnézni, hogy eddig milyen utat tettünk meg, honnan -hova jutottunk és akkor rájönnénk, hogy valójában már mindenünk megvan, hiszen ott van bennünk az elmúlt évek fejlődése és törekvéseink eredménye.”

„Igazából szerintem a “kulcs”, az, hogy úgy adjunk lehetőséget a további fejlődésnek és az előrelépésnek, hogy közben tudjuk értékelni az eddigi utunkat és élvezettel lépjünk rá az előttünk állóra.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.