Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,259 $

Rupert Grint: „fullasztó volt” Ron Weasley-t alakítani a Harry Potterben

A színész most őszintén mesélt a gyerekszínészet árnyoldalairól, valamint arról, hogy hogyan élte meg Ron Weasley karakterének megformálását.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/Paul Bird
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Harry Potter kétségkívül a világon az egyik legnagyobb franchise, Rupert Grint pedig most ritka bepillantást nyújtott abba, hogy milyen hatalmas nyomás volt rajta a forgatások alatt, de azt is elárulta, hogy „eléggé fullasztónak” találta a szerepet.

Grint 2001 és 2011 között nyolc Harry Potter-filmben szerepelt Ron Weasley-ként, Harry Potter (Daniel Radcliffe) legjobb barátjaként, aki végig azzal küzdött, hogy Harry árnyékában kell léteznie. A Radcliffe, Grint és Watson alkotta trió volt a franchise magja, ám a három színésznek egyedülálló kihívásokkal kellett szembenéznie, amikor gyerekszínészként tevékenykedtek Hollywoodban. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A Bustle magazinnak nemrég adott interjújában Grint úgy fogalmazott, Ron karaktere lassacskán összefonódott saját identitásával:

„Éreztem annak a súlyát, hogy egyszer észrevettek, aztán árnyékba kerültem. A filmben eggyé olvadtunk. A végére már önmagamat játszottam. A határok elmosódtak.”

Noha e kijelentések kissé riasztónak hatnak, a színész viccelődve hozzátette, ettől függetlenül nagyon hálás, amiért ő kapta meg a szerepet:

„Ugyanúgy válaszolok, ha valaki Ronnak szólít. Ez a második nevem.”

Noha Grint egyáltalán nem utalt a Harry Potter rebootról szóló pletykákra, melyek szerint már javában készülőben van az alkotás, annyit megjegyzett, hogy szerinte a filmeknek a megfelelő időben lett vége:

„A Potter annyira teljes volt: forgattunk egész évben, aztán a maradék időben promóztunk. Elég fullasztó volt. Egy kis szünetet akartam, hogy átgondolhassak mindent. Egy ideig egy testen kívüli élmény volt, de azt gondolom, a megfelelő időben fejeztük be. Ha folytattuk volna, akkor lejtőre kerülhettünk volna.”