Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,67 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
59,114 $

Különleges pózban fotózták Horváth Évát Balin

Horváth Éva egyre érdekesebb és látványosabb gyakorlatokat mutat be Balin, amik között nehezek is vannak.

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Horváth Éva imádja a balis életet, ami maga a harmónia, de nyilván a világ másik felén is vannak kihívások. Ugyanakkor az állandó jó idő sokat segíthet abban, hogy az embernek többet legyen jó kedve.

Éva már reggel 6 órakor szexi volt, és mindenki kiszúrhatta a látványos dekoltázsát, ami ugyancsak dicséreteket kapott. Bikiniben is megvillantotta a vonalait, amik szintén sok bókot kapnak, még a nőktől is. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Ez is csak azt mutatja, hogy Éva jó úton halad előre, folyamatosan fejlődik, és ha beáll a tükörrel szemben, akkor nincs igazán miért panaszkodnia. Büszke lehet, két gyermek mellett pláne, és 40 felett.

Igyekszik újabb és újabb gyakorlatokat megtanulni, és közben átadni a tudást. Természetesen ő sem két nap alatt lett profi ezekben a gyakorlatokban, mindenhez idő kell, de minden plusz energiát megér.

„Ahogy ezt az arcomon is látjátok, nem ez a legkönnyebb gyakorlat. Viszont biztos vagyok benne, hogy a jógatáborban mindenki meg tudja majd csinálni, (ha nem is az első napokban)” -írta a posztjában.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.