Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,60 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,295 $

Horváth Éva már reggel 6 órakor is szexi, élvezi az életet

Egy igen erős dekoltázzsal kívánt jó reggelt Horváth Éva, aki nagyon élvezi az életet Balin, ahol igen más energiák járják körül.

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Éva és Bali lassan összeforr egymással, a modellen keresztül nagyon sokan ismerhették meg az ázsiai szigetet. Azok sem lehetnek kevesen, akiket meggyőzhetett az utazásról a videókon és a fotókon keresztül.

Lassan „nagykövetként” is tekinthetnénk a magyar modellre, aki imádja az ottani életét, már csak az időjárás miatt is. Közben a gyerekek egyre nagyobbak, és szintén sokat tanulhatnak az ottani kultúráról. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Éva vonalai bizonyos szempontból erősebbek, mint valaha, és mindezt 40 felett, illetve kétgyermekes édesanyaként mondhatja el magáról. Mindig vannak, akik igyekeznek belekötni, vagy keresik rajta a hibát, ám ez őt nem akadályozza meg abban, hogy boldog legyen.

Sőt, néha humorosan reagál, például, amikor a lábméretét tippelgetik az emberek. Egyszerűen csak élvezi az életet, szereti a családját, és egy új karriert épít ki Balin a jóga által, ami nagyon fontossá vált számára.

Balin még a hajnalok és a kora reggelek is csodálatosak, miközben Éva dekoltázsa beragyogja a teret. Megint csak pillanatok teltek el, és már érkeztek is a bókok, amikből sosincs hiány, a nők részéről sem.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.