Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,60 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,295 $

Berki Mazsi élete egyik legszebb fotója a világ másik feléről

Berki Mazsi akár festményként is használhatná a fotót a falán, annyira meghitt, és egyúttal beszédes a különböző érzésekkel.

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi az elmúlt napokban nem egy nagyon látványos fotót osztott meg magáról, a világ másik feléről. Közben kiderült, hogy rendeződött a kapcsolata Berki Krisztián édesanyjával, ami egy váratlan fordulatnak is nevezhetnénk a történtek után.

Mazsi a gyászról is mondott pár szót, miközben igyekszik előre koncentrálni, ami nem lehetett könnyű számára, már csak az őt ért támadások miatt sem. Sokan kérdőjelezték meg a gyászát, és még sokáig folytathatnánk a sort. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Többek között a kislánya miatt is erősnek kellett lennie, és immáron újra boldognak tűnik. Amikor egy nő boldog, más energiákat sugároz magából, és pontosan ez köszön vissza a Mazsiról készült fotókon.

Mindig is nagy figyelmet fordított arra, hogy kapcsolatba kerüljön a lelki dolgokkal, megértse azokat. Az egyensúly döntő fontossággal bír egy ember életében, és úgy tűnik, ez szép lassan kialakul Mazsiban.

Az alább látható fotóról is regényeket lehetne írni, annyira sokat mond, miközben szinte halljuk a hullámverést, melynél nincs sok nyugtatóbb természeti jelenség. Az egyik legszebb fotó, ami Mazsiról készült, és nemcsak az utóbbi időszakban.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.