Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,31 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
57,017 $

Eltűnt egy 15 éves zirci fiú, a lakosság segítségét kéri a rendőrség

Csütörtökön tűnt el a fiatal fiú egy zirci lakásotthonból, a hatóságok még nem bukkantak a nyomára.

Fotó: police.hu
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A Veszprémi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 15 éves Szórádi Roland eltűnése ügyében. A fiatal fiú február 16-án távozott egy zirci lakásotthonból, azóta nem adott életjelet magáról.

„Szórádi Roland körülbelül 160 centiméter magas, sovány testalkatú, barna hajú tüskés oldalt csík van benne, barna szemű kreol bőrű” – írják a police.hu-n. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Fotó policehu

„A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Szórádi Rolandot felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.”

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.