Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,020 $

Kiakadt a lecserélésén Raphinha, nyilvánosan kért bocsánatot

Remekül játszott a Manchester United ellen a Barcelona brazilja, Xavi mégis lecserélte.

...svg content...MTI/EPA/Siu Wu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Xavi azt követően vette le a pályáról a brazilt, hogy megszerezte a Barcelona egyenlítő gólját. Raphinha annyira felháborodott a döntésen, hogy csapattársának, Jordi Albának kellett megnyugtatnia őt – írta meg az ESPN.

Ahogy aztán felszállt a lila köd, Raphinha nem győzött magyarázkodni: „Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni az edzőtől és az összes szurkolónktól” – mondta bűnbánóan a brazil. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

„Annyira elszántan akartam játszani, bizonyos pillanatokban elveszíthetjük az önkontrollt, és ennek ez lehet a vége. Hibát követtem el, és sajnálom” – folytatta.

A Barcelona és a Manchester United rég nem látott színvonalon focizott tegnap, és bár nem az első számú kupasorozatban, hanem az Európa-ligában csaptak össze, mindkét együttesben erős volt a bizonyítási vágy.

Az már szinte biztosnak tűnik, ha ebben a formában folytatják, akkor ősszel minden bizonnyal a Bajnokok Ligájában találkozhatnak legközelebb. Addig is azonban még van egy manchesteri visszavágó, ami hasonló izgalmakat tartogat, mint a tegnapi 2-2.

Félelmetes módon szaporodik az amerikai horrordarázs, mégis jó célt szolgálnak

A gyümölcslegyek viszont lehet egész másképp gondolkodnak arról a bizonyos „jó célról”.

Sztárban Sztár All Stars: valami, ami idegileg is megviseli Vastag Tomit

Vastag Tomi nem tagadja, a róla megjelent bulvárhírek megviselték, hiszen a magánélete volt a téma, illetve jelenleg is a szakítása és az új kapcsolata miatt.