Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
387,64 Ft
Font
450,37 Ft
Bitcoin
61,299 $

Catherine Zeta-Jones szépsége felülmúlhatatlan

A kortalan világsztárt közelről fotózták, miközben a frizuráját tökéletesítették, ami nagyon jól állt neki.

Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nehéz betelni Catherine Zeta-Jones bájával, hiszen egy olyan világsztárról beszélünk, aki kortalan és különleges energiákat mozgat meg. Azon kevesek egyike, akik gyakorlatilag a kezdetek óta középpontban vannak.

Egyes sztárok idővel kikopnak a köztudatból, köszönhetően annak is, hogy rossz döntéseket hoznak. A közösségi média még adhat számukra némi reményt, ám láthatjuk, hogy Britney Spearst például már több támadás éri, mint támogatás az emberek részéről. Soron kívül Június első napjára szervez Békemenetet a CÖF–CÖKA

Megannyi híresség van jelen a közösségi platformokon, akik messze nem ebben a világban nőttek fel, de alkalmazkodtak hozzá. Catherine Zeta-Jones a maga 53 évével egy több mint elbűvölő személyiség, aki 1981 óta aktív a szakmában.

Az egyik személyes kedvencünk, akiben megvan az erő és az a fajta energia, ami által bármikor felhívja magára a figyelmet. Nem mellesleg több mint 20 éve Michael Douglas felesége, és nagyon boldogok együtt.

Időről időre eseményekre is ellátogat a színésznő, aki 1969-ben látta meg a napvilágot, Walesben. Az alább látható videó is csak arról tanúskodik, hogy 50 felett is van élet, ráadásul nem is akármilyen.