Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,798 $

Berki Mazsi őszintén reagált a megcsalásról szóló pletykákra

Elmondása szerint mindvégig hűséges maradt a férjéhez, és még csak gondolatban sem csalta meg őt, ezért az ő lelke tiszta.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Még február elején kapott szárnyra az a pletyka, miszerint Berki Mazsi már a férje halála előtt is találkozgatott új párjával, s erről Berki Krisztián egyik barátja számolt be, aki állította, SMS-ek buktatták le a dolgot.

A házaspár tagjai korábban külön-külön is nyilatkoztak arról, hogy párkapcsolati problémáik voltak, így sokan arra gyanakodtak, ez akár odáig is vezethetett, hogy a fiatal nő máshol kezdte keresni a szerelmet, s ennek kapcsán a Story magazin is megkereste Mazsit. Soron kívül Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

„A Jóisten a tanúm arra, hogy mindvégig hűséges maradtam a férjemhez, és ahogy Krisztián mondaná: még csak gondolatban sem csaltam meg őt”

– hangsúlyozta.

Majd újfent elismerte, voltak ugyan hullámvölgyeik, de egyikük sem a válásban látta a megoldást, ezért is döntöttek úgy, hogy közösen kezdenek dolgozni a kapcsolatuk megmentésén, illetve azt sem akarták, hogy a kislányuk, Emma ajtócsapkodásban nőjön fel – írta a Femina.

„Ha Krisztián megtalálta volna a lelki békéjét, semmi baj nem lett volna közöttünk, mert mindent elsöprő szerelem volt a miénk. Az utolsó este sem mással, vele beszélgettem egy órán át videótelefonon”

– tette hozzá Mazsi.

Egyre több a spekuláció Harry herceg és Meghan Markle esetleges válása kapcsán

Meg nem erősített források szerint feszültség tapasztalható Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatában.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.

Visszatért a győzelem útjára az Újpest, kiesőhelyen a ZTE

A Zalaegerszeg hazai pályán kapott ki az Újpest ellen, akik két nyeretlen meccs után tudtak nyerni, és ott vannak az 5. helyen.