Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,971 $

Erősen borult péntek vár ránk, eső sem kizárt

Noha a legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken akár 14 fok is lehet, jellemzően erősen borult lesz az ég, és elszórtan esőre is lehet számítani.

Fotó: Unsplash/Oscar Ivan Esquivel Arteaga
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint az ország döntő részén napos, száraz idő valószínű fátyolfelhőkkel, de kisebb körzetekben – legnagyobb eséllyel a Kisalföldön – tartósabban párás, felhős maradhat az idő.

Az éjszaka második felében aztán északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és pénteken erősen felhős vagy borult időben lesz részünk. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Kisebb eső pénteken napközben elszórtan előfordulhat. A délnyugati, nyugati szelet helyenként élénk lökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +2 fok között várható, de a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 6 és 14 fok között alakul.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.