Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,096 $

Kora tavaszias idő váltja a hajnali ködfoltokat

Délen akár 15 fok is lehet, a felhősebb tájakon hűvösebb maradhat az idő.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Várható időjárás az ország területén csütörtök éjfélig: A derült délutánt és estét követően éjszaka a nyugati és északi megyékben akár nagyobb területen is képződhet rétegfelhőzet, emellett pedig foltokban köd is kialakulhat.

Csütörtökön a ködfoltok feloszlanak, a rétegfelhőzet kiterjedése pedig fokozatosan csökken, de elsősorban az északkeleti megyékben lehetnek egész nap borult tájak is. Másutt napos idő valószínű fátyolfelhőkkel. Csapadék nem lesz, a délnyugati szél pedig csak csütörtökön az Alföld északkeleti részein élénkülhet meg. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően -6 és -1 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 8 és 12 fok között alakul, de a tartósan felhős tájakon kissé hűvösebb lehet.

Időjárási helyzet Európában: Európa középső részei felett továbbra is markáns anticiklont figyelhetünk meg, ennek köszönhetően a kontinens legnagyobb részén csapadékmentes volt az előző 24 óra. Területén többnyire napos, eseménytelen az idő, de az Alpoktól és a Kárpátoktól északra egész nap borult, párás területek is vannak.

Eközben a nyugat-európai partvidék mentén hosszan elnyúló, hullámzó front rajzolódik ki, amely mentén több helyen esik az eső. Ugyanakkor a Kelet-európai-síkság felett egy elöregedő ciklon örvénylik, ott vegyes halmazállapotú csapadék esik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet a nyugati és déli országokban 15 fok közelében alakul, nappali fagyok csak az Ural előterében vannak. Csütörtök estig a Kárpát-medence időjárását az említett magasnyomás határozza meg, csapadék továbbra sem lesz.

MTI

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

A Real Madrid sztárja hónapokra dőlt ki, de Vinicius Junior is megsérült

Egyelőre ez nem a Real Madrid szezonja, legutóbb az egyik legfontosabb játékosuk is súlyos sérülést szenvedett, de V. Junior sem lesz bevethető.