Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,086 $

Neymar szerint olyan volt a PSG sportigazgatójával vitatkozni, mint a barátnőjével

Érdekes hasonlattal fogalmazta meg a brazil, hogy milyen volt a Luis Camposszal folytatott szócsatája.

...svg content...Párizs, 2021. április 13. Neymar, a Paris Saint-Germain játékosa bemelegít a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntõjében játszott Paris Saint-Germain - Bayern München visszavágó mérkõzés elõtt Párizsban 2021. április 13-án. MTI/EPA/Ian Langsdon
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A PSG szombaton 3-1-es vereséget szenvedett a Monacótól, a mérkőzést követően Neymar az öltözőben csapattársain és Camposon vezette le frusztrációját. A brazil szerint ez teljesen természetes – írja az ESPN.

„Megtörtént, volt egy kis vita, nem értettünk egyet. Ez a futball része” – mondta egy hétfői sajtótájékoztatón. „Minden nap történnek ilyen dolgok” – folytatta Neymar, aki aztán meglehetősen furcsa hasonlattal élt. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

„Ez olyan, mint a barátnőmmel. A futball nem csak szerelem és barátságról szól. Van tisztelet, de kell, hogy legyenek nézeteltérések is, és néha szükség van a vitákra, hogy fejlődhessetek.”

Neymar nehezményezte, hogy jellemzően a fontosabb mérkőzések előtt jelennek meg róla szóbeszédek a sajtóban, ami azért frusztrálja, mert szerinte többnyire hazugságok és rosszindulatú pletykák.

„Együtt harcolunk ugyanazért a célért. Vannak olyan beszélgetések, amelyeknek nem kellene az öltözőből kikerülniük. Nehéz kideríteni, honnan szivárognak ki ezek” – mondta a Camposszal történő vitáról.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Szentkirályi a Magyar-Vitézy-Karácsony tervéről: „Lepaktáltak, mert hatalomért és pénzért bármire képesek”

Szentkirályi Alexandra is reagált a 444 cikkére, ami szerint Magyar Péter Vitézy Dávidot ültetné be Karácsony Gergely vezetésének egyik legfontosabb székébe, méghozzá főpolgármester-helyettesként, amit korábban szinte kizárt a főpolgármester a választások miatt.