Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,36 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
454,69 Ft
Bitcoin
58,525 $

Durva kritikákat kap Opitz Barbi a sminkje miatt (videó)

A fiatal énekesnő kapott pár csípősebb hozzászólást az Instagram oldalán keresztül, miután feltöltött magáról egy videót.

Fotó: Opitz Barbara énekesnő mézeskalácsszívet rak fel az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adómányvonalának számára a segélyszervezet mézeskalácsszív-sütési akcióval egybekötött adománygyűjtésén a budapesti Akvárium Klubban 2018. november 19-én. MTI/Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Opitz Barbi 285 ezer követővel a neve mellett az egyik legnépszerűbb szereplője a közösségi médiának. Ez persze még nem jelenti azt, hogy kizárólag pozitív kommenteket kapna, mert valójában sokan támadják.

Egyesek megdöbbentő dolgokat írnak róla, míg mások finomabban próbálják közölni a véleményüket. Legutóbb többen ledöbbentek Barbi sminkjén, ami szerintük finoman szólva sem előnyös. Soron kívül Rendkívüli üzemanyagár-változás került bejelentésre

Valóban nem túl átlagos, és noha Barbi csak a hangját szerette volna megmutatni, gyakorlatilag mindenki a sminkjével volt elfoglalva. Ezzel most nem aratott óriási sikert a fiatal sztár, aki nem reagált a támadásokra.

„Nagyon jó hangod van, de smink nem túl előnyös” – írta egy kommentelő. „Hogy nézel már ki! A smink „kicsit” rosszul sikerült!” – futott be a következő. „Jézusom ez milyen vakolat…nagyon ronda..pfuuuu”

„Nagyon jó a dal, de ne haragudj a smink a piros orr borzasztó.” – folytatta az egyik hozzászóló. „Úristen ez a makeup….brutál. Nincs önkritikád drága, vagy aki szólna Neked hogy nem jó?? A hangod super!”

Tarlós Vitézyről: elég nagy arc kell ahhoz, hogy valaki ilyen nyilatkozatokat tegyen

Budapest volt városvezetője őszinte véleményt fogalmazott meg az egykori BKK-vezért illetően.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.