Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,682 $

Megszólalt az apa, akiről szívszorító fénykép készült a földrengést követően

Nem engedte el elhunyt lánya kezét a férfi, aki három nappal a tragédiát követően tudta kiszabadítani gyermekét.

...svg content...MTI/EPA/SEDAT SUNA
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

A Kahramanmarasban lefényképezett férfi egy törökországi földrengésben összedőlt ház romjain ülve fogta lánya kezét, akit már nem lehetett megmenteni, a természeti katasztrófa első pillanataiban életét vesztette.

A kép az elmúlt napokban bejárta a világsajtót, és a tragédia egyik legszomorúbb jelképévé vált. Az apa, bizonyos Mesut Hancer pedig végül elmesélte tragédiájának történetét – számolt be róla a CNN. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

Elmondta, hogy lánya teste a dereka fölött a romokon kívül volt, de alatt a törmelék alá szorult. A hatóságok nem tudták számára biztosítani azokat az eszközöket, amivel kiszabadíthatták volna a testét.

Hancernek napokkal később egy másik férfi segített kiszabadítani lánya holttestét. Az apa gyászát tovább mélyíti, hogy édesanyját, két testvérét és egy sógornőjét is elvesztette a földrengésben.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.

A Tisza Párt egyik képviselője közös fotót posztolt Marco Rossival, nagy port kavart az ügy

A fotó alapján ugyanis az feltételezhető, hogy Rossi is támogatja a Tisza Pártot, csakhogy mint kiderült, nem tudott róla, hogy ily módon használják majd fel a fotót.

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.