18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,736 $

Tragikus zuhanás Budapesten: búcsúlevelet hagyott az idős férfi

A hatodik emeletről ugrott a halálba egy férfi az Örs vezér térnél.

...svg content...Fotó: illusztráció | unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A szemtanúk ugyan azonnal értesítették a mentőket, de hiába ért gyorsan a helyszínre a segítség és próbálták hosszasan újraéleszteni a férfit, már nem sikerült megmenteni az életét.

Később a rendőrök is megérkeztek a helyszínre, ám idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak. A Bors információi szerint az idős férfi búcsúlevelet is hagyott, ami öngyilkosságra utal. Soron kívül 2022 októbere óta nem találnak egy 16 éves jászberényi lányt, nem ment haza az iskolából

A férfi a nővérével lakott egy lakásban, a lap érdeklődésére a nő elmondta, hogy testvére súlyos betegségben szenvedett, ezért dönthetett úgy, hogy véget vet az életének. Hozzátette, előzetesen semmi nem utalt arra, hogy öngyilkosságra készülne.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Hivatalosan is bejelentették Mike Tyson és Jake Paul bokszmeccsének elhalasztását

Mike Tyson és Jake Paul biztosan nem küzd meg egymással az eredeti időpontban július 20-án, miután a legendának egészségügyi gondjai akadtak.