Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,97 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
451,01 Ft
Bitcoin
66,989 $

Gátlástalan és gusztustalan: látássérült asszonyt is kifosztott egy férfi Budapesten

Egyenesen gusztustalan, amit a férfi művelt, aki többek között egy látássérült nőt is kifosztott.

...svg content...Fotó: YouTube/PoliceHungary
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrségi tájékoztatás szerint Budapest XIV. kerületében történt a gátlástalan bűncselekmény január 20-án. Egy idős, látássérült nő zsebéből vette ki a pénztárcáját egy ismeretlen férfi.

Az asszony érezte, hogy meglopják, ami miatt szólt az eladónak, de a tettes elmenekült a zsákmánnyal. A zuglói rendőrök 10 nappal később a Keletinél fogták el a feltételezett elkövetőt, aki épp egy másik férfi pénzét vette el, miután közösen ittak. Soron kívül A napsütés mellett heves zivatarokra és viharos szélre is van kilátás kedden

Az 50 éves L. Józsefet a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol védekezésre fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére, illetve lerészegítéssel elkövetett kifosztás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A férfi tagadta a bűncselekmények elkövetését, annak ellenére, hogy második áldozatnak előzőleg borítékban felvett fizetését megtalálták nála. A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – írja a police.hu.

Verőcei hajóbaleset: a mentőcsapatok nagy erőkkel keresik az 5 eltűnt személyt

Egy frissítésben a rendőrség megosztotta, hány évesek az eltűntek.