Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,66 Ft
Euró
388,91 Ft
Font
452,88 Ft
Bitcoin
63,320 $

Rágalmazási per miatt lesz jelenése a bíróságon Harry hercegnek és Meghan Markle-nek

Harry herceget és Meghan Markle-t is kihallgatják majd egy amerikai rágalmazási per részeként, amelyet Meghan féltestvére indított.

Fotó: MTI/EPA-ANP/Remko De Waal
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Samantha Markle „rágalmazás és káros hazugságok” miatt perli Meghant, miután a pár 2021-ben interjút adott Oprah Winfreynek. Azt állítja, hogy Meghan „hamisan és rosszindulatúan” állította azt az interjúban, hogy ő az egyedüli gyermek.

Meghan Markle kérte a bíróságot, hogy vonja vissza a polgári perben való tanúskodásra vonatkozó kérését, ám a bíró ezt elutasította. Soron kívül Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

A hercegné féltestvére, Samantha márciusi kérelmében azt állította, hogy Meghan bizonyíthatóan hamis és rosszindulatú kijelentéseket tett a világ nyilvánossága előtt.

A hírügynökésgek által megszerzett dokumentumokból kiderül, hogy a szklerózis multiplexben szenvedő és kerekesszéket használó Samantha Markle arra hivatkozva nyújtotta be a keresetet, hogy 17 országban mintegy 50 millió ember nézte Winfrey interjúját.

A beadvány szerint Meghan Markle hamis és rosszindulatú hazugságokat terjesztett, és megaláztatásnak, szégyennek, valamint gyűlöletnek tette ki Samantha Markle-t azzal, hogy hazugságokat terjesztett Samantha Markle-ról és édesapjukról, Thomas Markle-ról.

A féltestvér szerint ez egy előre előkészített kampány volt a hírnevük és hitelességük tönkretételére