Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,96 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
61,002 $

GLS-futár fuvarozott egy rendőrt, válaszolt a Fejér megyei rendőrség

Az eset sokak érdeklődését felkeltette, miután az interneten megjelent egy videó, amit az egyik szemfüles sofőr rögzített.

Fotó: Unsplash
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban TikTokon jelent meg az a videó, amely alapján kiderült, hogy embercsempészek miatt intézkedtek a rendőrök Székesfehérvárnál, egy szemfüles sofőr viszont kiszúrta, hogy az egyik egyenruhást egy GLS-futár szállította a helyszínre.

@thebrasil777 Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

♬ The Benny Hill Show – All Stars Orchestra

Az eset sokak érdeklődését felkeltette, ezért a Blikk a Fejér megyei rendőrséghez fordult, ahonnan az a válasz érkezett, hogy azon a napon egy 49 éves szír és egy 26 éves spanyol-ecuadori állampolgárt fogtak el.

Kifejtették, ezen személyek gépjárműveiben öt fő tartózkodott, akik marokkói állampolgárnak vallották magukat, a céljuk pedig az volt, hogy Nyugat-Európába jussanak, amelyet a 49 és 26 éves egyének közreműködésével akartak végrehajtani.

Majd hozzátették, az illegális migránsok közül volt, aki megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól, s ennek érdekében elfutott a helyszínről, azonban az egyik kolléga rögtön a nyomába eredt, később pedig utol is érte.

„A videófelvételen az látható, amint kollégánkat, aki az intézkedés következtében eltávolodott a szolgálati gépjárműtől, az egyik közismert futárszolgálat alkalmazottja visszaviszi a szolgálati gépjárművéhez, ezzel is segítve a rendőrség munkáját, melyet ezúton is tisztelettel köszönünk neki!”

– közölte a rendőrség.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.