Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,451 $

„Csodaszereket” reklámoznak Zacher Gábor nevével, nem árt figyelmesnek lenni

Itt olyan termékekre gondolt, amelyek értisztító hatással bírnak, esetleg a cukorbetegség és a női inkontinencia ellen hatásosak, ám semmi köze ezekhez.

Fotó: Zacher Gábor toxikológus, a Honvédkórház sürgősségi centrumának főorvosa, a Magyar Fiatalokért díj kitüntetettje beszél az átadóünnepségen a budapesti Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában 2017. november 27-én. MTI/Mohai Balázs
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Zacher Gábor toxikológus, a hatvani kórház főorvosa egy Facebookra feltöltött videóban beszélt arról, miszerint egyre több olyan hirdetéssel találkozik, amelyben az ő nevével reklámoznak mindenféle csodaszert.

Itt olyan termékekre gondolt, amelyek értisztító hatással bírnak, esetleg a cukorbetegség és a női inkontinencia ellen hatásosak, ezért fontosnak érezte felhívni a figyelmet, hogy semmi köze ezekhez, csalásról van szó. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

„Kérem, ne higgyenek ezeknek. Ezek átverések, ezek mind arról szólnak, hogy hiszékeny emberektől más emberek pénzt lenyúljanak”

– emelte ki.

Majd a főorvos hozzátette, sajnos nem egyedi esetről van szó, hiszen a csalók gyakran folyamodnak ahhoz, hogy egy-egy terméket olyan emberek nevével reklámozzanak, akiknek még ma is van hitelük, például Csányi Sándor OTP-elnökkel is ez történt korábban.

„Ne felejtsenek el gondolkodni. A gondolkodás tudománya, azt gondolom, meg tud óvni bennünket ezektől”

– fogalmazott.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.