Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,35 Ft
Euró
389,38 Ft
Font
452,03 Ft
Bitcoin
62,305 $

Lezárják a Rákóczi hidat

A rendőrség tájékoztatása szerint felsővezeték-szakadás miatt lezárják a Rákóczi hidat, amire számítaniuk kell az arra közlekedőknek.

Fotó: A Rákóczi híd tükröződik egy üveg ajtón a Mol Campus épületében Budapesten, a Kopaszi-gát mellett 2022. december 6-án. A december 8-án átadott, 143 méter magas, nettó 86 ezer négyzetméter alapterületű épületben 2500 ember fog dolgozni. MTI/Balogh Zoltán
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint villamos felsővezeték szakadás történt február 6-án a Rákóczi híd budai oldalán. A közleményből kiderült, a forgalom 7 óra 25 perctől irányonként egy-egy sávon halad. A helyreállítás idejére a Rákóczi híd teljes zárása várható.

A forgalmat a rendőrök irányítják, és az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani. Soron kívül Orbán Viktor új helyettes államtitkárt nevezett ki

Fontos információk jelentek meg Kína elnökének budapesti látogatása kapcsán

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén is fokozott ellenőrzésre kell számíatani a kínai elnök érkezése miatt.

José Mourinho vissza akar térni a Manchester Unitedhez Ten Hag helyére

José Mourinho nem véletlenül nem vállalt munkát a római kirúgását követően, mert a hírek szerint nagyon szeretné a Manchester United kispadját.