Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Verekedni kezdett a gépen egy magyar utas, 18 órát késett a Wizz Air járata

Egyelőre nem lehet tudni, mi miatt robbant ki vita a légitársaság Dzsiddából Budapestre tartó járatán, mindössze annyit, hogy Kairó felett fajult tettlegességig a dolog.

Fotó: A Wizz Air légitársaság Eindhovenbe tartó járata felszállás előtt a Debrecen Nemzetközi Repülőtéren 2022. október 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Közel-Kelet

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Budflyer értesülései szerint jelentős késéssel ért a fővárosba a Wizz Air egyik járata, amelynek oka, hogy egy magyar utas verekedni kezdett, s ennek során utastársát, valamint a személyzet egyik tagját is bántalmazta.

Az rtl.hu szerint egyelőre nem lehet tudni, mi miatt robbant ki vita a légitársaság Dzsiddából Budapestre tartó járatán, mindössze annyit, hogy Kairó felett fajult tettlegességig a dolog, s ennek következtében a kapitánynak kényszerleszállást kellett végrehajtania.

Közben a járat személyzetének munkaideje a végéhez közeledett, így a gép a ciprusi Larnaca irányába indult tovább, ahonnan az utasokat (nagyjából 220 fő) buszokkal szállították két hotelbe, a lekötözött rendbontót pedig több mint 2 órával a leszállás után távolították el a fedélzetről.

Másnap, az eredetileg tervezett 11:30-as felszálláshoz képest 3 óra késéssel szállt fel a Budapestre induló repülőgép, amely 16:30 előtt landolt Ferihegyen, s a három kontinensen át tartó utazás összesen 18 órás késéssel zárult.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.