Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,31 Ft
Euró
388,05 Ft
Font
452,62 Ft
Bitcoin
63,538 $

Iszak Eszti a hatalmas hóban is trendi és stílusos

Iszak Eszti minden környezetben trendi és stílusos, akkor is, ha például nagy hó veszi körül, mint legutóbb.

Fotó: Instagram/Iszak Eszter
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Iszak Eszti az egyik legnépszerűbb hazai híresség, aki különleges egyéniség. Sokan követik a közösségi médiában, és egy ideje a TV2-vel dolgozik együtt, rendszeresen láthatjuk a képernyőn a reggeli műsorban.

Kihagyhatatlan tagjává vált a Mokkának, szereti a munkáját, de nyilván a korán kelések nem egyszerűek. Emellett fotózásokra is jár, ahol rengeteg egyedi fotó készül róla, amiket időről időre láthatunk is. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

A rendkívül stílusos modell imád utazni, és számára is furcsa, hogy manapság ennyit kell utazni a nagy hóért. Egykor, még gyerekként teljesen természetes volt, hogy az óriási hótakaró, akár novembertől február végéig.

„Szinte már el is felejtettem mekkora élmény óriási hópelyhek forgatagában sétálgatni, átküzdeni magam a derékig érő havon és aggódni azon, hogy vajon hazaérek-e dolgozni.” – írta a posztjában Eszti.

„Emlékszem gyerekkoromban rendszeres volt az, amit az elmúlt 2 napban tapasztaltam Zakopane-ban… remélem nálunk is lesz még hasonló. Ti hiányoljátok/szeretitek a havazást?” – tette fel a kérdést.