Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Kiszivárgott egy új fotó a Sony Xperia 1 V-ről

A Sony új készülékét várók immár valós képet kaphatnak a mobil várható kinézetéről.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A most kiszivárgott fotó túl sokat ugyan nem árul el a készülékről, ám azt láthatjuk, hogy a három kamerából álló rendszer a hátoldalon, a bal felső sarokban kapott helyet, középen pedig a már jól ismert Sony logó található.

A készülék összképe meglehetősen visszafogott, és nagyon hasonlít elődjére, ami nem meglepő, hiszen nem jellemző a Sony-ra, hogy drasztikus változtatásokat eszközölne. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

A készülő csúcskategóriás modell valószínűleg a már jól ismert Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészletet fogja használni. A pletykák szerint a fentieken túl egy extrém vékony kialakítás és ennek okán egy fejlett hűtőrendszer is érkezhet, ám ezek hivatalos megerősítésére még várnunk kell.

Az Xperia 1 V akár a közelgő MWC kiállításon is bemutatásra kerülhet, ha pedig így lesz, akkor már csak néhány hetet kell várnunk a készülékkel kapcsolatos részletekre.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.