Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Bevásárlótáskában hagytak egy gyermeket Németországban

Némileg szokatlan módon mondott le valaki gyermekéről, ugyanis egy bevásárlótáskába helyezte, majd az utcán hagyta őt.

...svg content...Fotó: Braunschweigi rendőrség
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

A németországi Braunschweig városában egy csecsemőt találtak egy bevásárlótáskába helyezve. A táskát az utcán hagyták egy ház előtt, a benne található újszülött fiú a körülményekhez képest jó egészségnek örvend.

A táskához egy cetli volt csatolva, amelyben arra kérték a megtalálót, hogy juttassa el a gyermeket egy olyan pontra, ahol az emberek névtelenül hagyhatják gyermeküket. Az ilyen helyekről a bekerülők később nevelőotthonba vagy árvaházba kerülnek. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A babát egy 60 éves nő találta meg múlt vasárnap, aki ezt követően hazavitte őt, majd felhívta a mentőket. Most a rendőrség is beszámolt az esetről annak reményében, hogy megtalálják azt a személyt, aki hátrahagyta a fiút.

Fotó: Braunschweigi rendőrség

A rendőrség szerint a gyermeket egy takaróba és lepedőbe csomagolták, így helyezték a táskába. A hatóságok az említett lepedő és a bevásárlótáska fotóit felhasználva próbálják most kideríteni, ki mondott le gyermekéről.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.