Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,34 Ft
Euró
389,23 Ft
Font
454,97 Ft
Bitcoin
59,304 $

Ilyen szexin mozgott Tóth Andi a fellépésén szombat este (videó)

Tóth Andi kitett magáért, és egy nagyon ütős dallal készült, hozzá egy dögös szettel, és a szexi mozdulatok sem maradhattak el.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andira egy újabb rendkívül sűrű, izgalmas év vár, és nemcsak amiatt, mert új helyre költözött, miközben szorosabbra fűzte a kapcsolatát Marics Petivel. A két énekes nagyon jól megvan egymás mellett, boldogok és kiegyensúlyozottak.

Andi 2022-es éve sem volt unalmas, hiába nem szerepelt televíziós műsorokban. Azelőtt a Dancing with the Stars határozta meg az éve második felét, amit azzal a lendülettel be is húzott, teljesen megérdemelten. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Tavaly még többet koncertezett és sorozatot forgatott, amit szintén nagyon élvezett. Most pedig a Sztárban Sztárban fog értékelni, mivel a TV2 felkérte, hogy legyen az egyik zsűritag a szerelme mellett.

Ez már önmagában elegendő ahhoz, hogy a képernyők elé tapadjunk, és bejelentették, ki az a 12 versenyző, aki nekiindul a nagy menetnek. Érdekes lesz látni, hogy a zsűri hogyan értékel, és minden bizonnyal ezúttal is Andira szegeződik a legnagyobb figyelem.

A fiatal énekesnő legutóbb egy sporteseményen lépett fel, és mint mindig, most is alkalmazkodott a környezethez, így ennek megfelelően egy nagyon pörgős, vagány nótával állt elő, amit nagy átéléssel vitt színpadra, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.