Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,06 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
63,071 $

Zámbó Jimmy, A Király: már 1 millió felett jár a „Jöjj velem”

Valószínűleg azok is sokat hallgatták meg a fülbemászó dalt, akik nemigazán követték figyelemmel Zámbó Jimmy karrierjét.

Fotó: Instagram/ Magneoton
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Zámbó Jimmy a valaha volt egyik legjobb énekese volt Magyarországnak, de nemzetközi szinten is abszolúte az élmezőnybe tartozott. Ha az USA-ban látja meg a napvilágot, minden bizonnyal világsztár lesz belőle.

Másrészt a karaktere is megvolt ahhoz, hogy sztár legyen, egy olyan ember, akit tömegek imádnak. Elérte azt, amit csak nagyon kevesen, ám a sors tragikus utolsó dallamot írt számára, és ideje korán. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Fájó, hogy egy ekkora legenda, énekes és karakter mindössze pár évtizedet élhetett. Nem volt igazságos vele a sors, ahogyan korábban sem, hiszen messze hamarabb kellett volna befutnia a tehetsége alapján.

Zámbó Krisztián is sokat tesz azért, hogy azok is ismerjék az édesapját, akik fiatalok. Mindig hatalmas tisztelettel beszél Jimmyről, és tudja jól, milyen kiváló édesapa volt, miközben a karrierjére is figyelt.

Az RTL sorozata szintén nagy siker, melyben Peter Srámek hangját hallhatjuk, aki valószínűleg a legközelebb áll ahhoz, hogy hasonló hangon énekeljen, mint a Király. Akárcsak Michael Jacksont, Jimmyt sem lehet tökéletesen utánozni, gyakorlatilag lehetetlen. Időközben A Király filmzenéje, a Jöjj velem már több mint 1 millió megtekintés felett jár, mely egy újabb jelentős mérföldkő.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.